Menu
RSS

RAPORTUL RECTORULUI UMF TIRGU MURES (2017 03 22) P1

Situația programelor de studiu, rezultatele activității de cercetare, situația financiară a universității, situația inserției profesionale a absolvenților, relații internaționale și mobilități, biobaza și stația experimentală, centrul de simulare și abilități practice, centrul Avansat de Cercetare Medico-Farmaceutică, curicula universitară, consiliere, orientare profesională și informare studenți. Sunt câteva dintre subiectele prezentate de către prof. dr. Leonard Azamfirei, în cadrul raportului anual al rectorului privind starea UMF în 2016.
Read more...

SCANDAL CU ALCOOL LA NATIONALA (2017 03 22)

  • Published in Sport
Scandal la reprezentativa Under 21 a României la fotbal. Selecţionerul Daniel Isăilă i-a trimis din cantonamentul spaniol acasă pe Ionuţ Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre şi Vlad Olteanu pe motiv că aceştia ar fi băut alcool în avionul care îi ducea către Spania.
Read more...

UN AN DE LA ATENTATELE DIN BRUXELLES (2017 03 22)

Comemorare de un an de la cele mai grave atentate din istoria Belgiei. În 22 martie 2016, dimineaţa, au avut loc două explozii pe aeroportul Zaventem şi într-o garnitură de metrou din staţia Maelbeek. Şi-au pierdut viaţa 32 de oameni şi peste 300 au fost răniţi. Organizaţia teroristă Stat Islamic a revendicat atentatele.
Read more...
Subscribe to this RSS feed

Ultimele articole postate

Urmareste L!VE

Meniu