Menu
RSS

SUNTEM SINGURI ÎN UNIVERS? (2017 03 21)

Dr. ing. Dumitru Dorin Prunariu i-a fost acordat titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Petru Maior, în semn de recunoaştere a excelenţei ştiinţifice şi profesionale în domeniul ingineriei aerospaţiale şi a contribuţiei aduse la dezvoltarea ştiinţei şi tehnologiei româneşti şi internaţionale. Cu ocazia acestui moment festiv primul cosmonaut român care a zburat în spaţiul cosmic a vorbit despre explorarea umană a spaţiului interplanetar drept o aventură ştiinţifică necesară.
Read more...

25 MARTIE, MARŞUL PENTRU VIAŢĂ (2017 03 21)

"Ajută mama şi copilul! Ei depind de tine" este tema Marşului pentru Viaţă care va avea loc în acest an pe 25 martie 2017 şi care are cea mai mare amploare de până acum. Marşul pentru Viaţă este cea mai mare mişcare pro-viaţă din lume. Este a VI-a ediţie de la Târgu Mureş.
Read more...

CERC PEDAGOGIC LA UAT (2017 03 21)

Universitatea de Arte din Tîrgu-Mureș și Inspectoratul Școlar Județean Mureș, organizează (în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Internaționale a Teatrului pentru copii și tineret), Cercul pedagogic județean al metodiștilor din învățământul preșcolar, cu tema Arta Aplicată a Animației în Povestea Terapeutică.
Read more...

ILIE STAN NU MAI ANTRENEAZĂ ASA (2017 03 21)

  • Published in Sport
Demis, plecat singur sau înţelegere amiabilă. Cert este că Ilie Stan nu mai este antrenorul ASA, asta chiar după o victorie obţinută în faţa Concordiei Chiajna în etapa a doua a playout-ului. Stan a reacţionat în presa naţională cum că decizia de a pleca i-a aparţinut deoarece intrase în conflict cu unul dintre membri Consiliului de Administraţie.
Read more...
Subscribe to this RSS feed

Ultimele articole postate

Urmareste L!VE

Meniu