Menu
RSS

TÂRGUL DE CARIERE REVINE LA TÂRGU MUREŞ (2017 03 14)

Targul de Cariere revine la Targu-Mures peste doua zile - mai exact, Joi, 16 martie, are loc la Târgu Mureş Târgul de Cariere. Va fi o ediţie plină de noutăţi cu peste 1.500 de oportunităţi de carieră, workshopuri, competiţii contracronometru, concursuri, treasure hunt, consiliere în cariera, stand de demisii şi cu o campanie de susţinere a cercetarii.
Read more...

SIMULAREA NAŢIONALĂ LA LIMBA MATERNĂ (2017 03 14)

Simularea naţională a continuat marţi cu proba la limba şi literatura maternă. Elevii clasei a VIII-a au avut la dispoziţie două ore pentru redactarea lucrării scrise, începând din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat, în timp ce liceenii au avut la dispozitie trei ore pentru rezolvarea subiectelor de la simularea examenului de Bacalaureat.
Read more...

PRIMA ETAPĂ, PRIMA ÎNFRÂNGERE (2017 03 14)

  • Published in Sport
Pasa proastă a formaţiei ASA Târgu Mureş continuă şi în play-out. Asta cu toate că formaţia târgumureşeană a scos în precedentul meci un egal împotriva vicecampioanei, Steaua Bucureşti. La Mediaş, fotbaliştii antrenaţi de Ilie Stan au pierdut cu 0-2.
Read more...

MAI APROAPE DE IMPLEMENTARE (2017 03 14)

Proiectele de reabilitare a Palatului Culturii şi a Muzeului de Ştiinţele Naturii sunt mai aproape de a fi implementate. ADR Centru a finalizat etapa de verificare tehnică şi financiară pentru proiectele „Reabilitarea Palatului Culturii” şi „Reabilitarea Muzeului de Ştiinţele Naturii Tîrgu Mureş”, depuse în 25 noiembrie 2016 spre finanţare.
Read more...

DREPTURILE CONSUMATORILOR ÎN ERA DIGITALĂ (2017 03 14)

Dezbatere cu tema "Drepturile consumatorilor în era digitală" - Ediţia a II-a. Un eveniment ce a marcat la Târgu Mureş ziua mondială a drepturilor consumatorilor. Această zi este marcată anual la 15 martie şi a fost lansată pentru a se scoate în evidență aspecte legate de serviciile de care beneficiază consumatorii.
Read more...
Subscribe to this RSS feed

Ultimele articole postate

Urmareste L!VE

Meniu